Månedsarkiv: januar 2019

Fastelavn i Vejrum d.3. marts

Vejrum menighedsråd og Vejrum Borger og Gymnastikforening holder fast i fastelavnstraditionen og arrangerer fastelavnsfest for store og små, festligt udklædte personer. Lad blot fantasien få frit løb. Alle er velkommen.

Festlighederne starter med gudstjeneste i Vejrum Fritidscenter kl. 14.00. Efter gudstjenesten fortsættes der med tøndeslagning, hvor der skal kåres kattekonger og kattedronninger. Der vil være tønder til alle aldersgrupper, selv de voksne. Efter tøndeslagningen er der kaffe og sodavand, og Lars sørger for, at der er bagt fastelavnsboller. Prisen for voksne 30 kr. og børn 20 kr.

fastelavn3

Fællesspisning i Vejrum m. foredrag d.28. februar

Menuen står på kokkens brændende kærlighed. Det er et dobbelt arrangement,hvor der er spisning kl. 17.30 – 19.00, tilmelding er nødvendig for at kunne tilpasse mængden af mad.

Tilmelding foregår til Lars Shultz send SMS til tlf. 28349361 med navn og antal voksne/børn. Pris: 30 kr. pr. voksen og 20 kr. pr barn. Der betales ved tilmelding på Mobilepay nr. 56337 (VBG’s nye nr.) HUSK AT SKRIVE ”FÆLLESSPISNING” VED INDBETALING. Drikkevarer kan tilkøbes til rimelige priser.

Efter fællesspisning vil der være et spændende foredrag med museumsinspektør Esben Graugaard kl. 19.30. Esben Graugaard vil fortælle Villemoes familien fra Vejrum. Foredraget koster 50 kr. inklusive kaffe. Der betales i døren til foredraget.Fællesspising

Voksendans og formiddags-fit opstart

Voksendans opstart

kl 20:00 – 21:00. Første gang  14/1  gratis prøvetime. Slutter 1/4. pris 375 kr. for 10 gange, fra 21/1. Denne pris er inkl. foreningsmedlemsskab. 

Drømmer du om at danse som i Vild med Dans? Svinge til cha-cha-cha, samba og jive? Vise styrke og elegance i vals og tango? Det er ikke fordi vi er begyndt at gå til flere fester og har et større behov for selskabsdans. Populariteten skyldes, at dansefeberen har spredt sig med tv-programmet ”Vild med Dans”. Du behøver ikke kunne kende forskel på standard og latin. Det vigtigste er, at du har lyst til at bevæge dig til god musik. Så skal jeg nok lære dig resten—trin for trin.

Du behøver ikke have en partner for at kunne være med til moderne pardans. Men tag endelig din ven, kæreste, nabo, søster, kollega eller ægtefælle under armen.

Find os på Facebook på siden: ”Voksendans i Vejrum” eller Www.vejrum.net

Formiddags-Fit opstart

10 gange. Første gang 18/1 slutter d. 29/3. Pris 30 kr. pr. gang. plus et årlig kontingent på 75kr. til V.B.G.

Formiddags-Fit vil køre 10 gange, hvor målgruppen er seniorer, men alle er velkomne.

Der vil være en god blanding af Jumping Fitness, step- og balancetræning,  tilrettet seniorer.

Find os på Facebook på siden: ”Formiddags-Fit i Vejrum”

Ny jumping fitness instruktør i Vejrum

 

Ny jumping fitness instruktør i Vejrum.

Da Janni Norma har valgt at holde en pause, på ubestemt tid som jumping fitness imstruktør, har vi valgt at ansætte Janni Frandsen som vikar.
Vi har valgt Janni som vikar fordi hun virker rigtig åben og imødekommende. Så håber i vil tage godt imod hende, når hun starter efter nytår.

Janni Frandsen er 45 år og bosat i Holstebro sammen med hendes kæreste og hund. Hun blev udlært for 3 år siden i jumping fitness og har siden haft hold i Holstebro. Hun har også haft hold i indoors cycling i 5 år og for nydelige uddannet fitness instruktør.

Vi fortsætter som sædvanlig med træning mandag kl. 18-19 og fredag kl.16-17 med Jumping fitness i Vejrum fritidscenter. 
Første mandag er d.7/1-2019 og første fredag er d.11/1-2019. 
Har du endnu ikke prøvet Jumping fitness, så er det nu du har chancen, så tag en ven eller veninde med, og få prøvet en sjov og anderledes motionsform.

 

FB_IMG_1546358062232