Spring til indhold

Vejrum

Foreningsliv, aktiviteter, landsby.

VBG: Hilsen fra idrætsafdelingen – tak for i år!

Gymnastik sæsonen 2013/14

Så gik der en sæson mere ved gymnastikken. I år har der været ca. 65 gymnaster og 9 ledere og hjælpere. Det synes jeg er flot. De sluttede af med gymnastikopvisning i Vejrum Fritidscenter fredag den 7. marts hvor der var mødt mange op til en hyggelig og flot opvisning den aften.

Jeg vil i den anledning sige tak til dem der hjalp til den aften med både at få kaffen og kagen lavet og billeder taget. (se dem inde på Vejrum.net.) Og tak til sponsoratet fra Enggaard Auto til opvisningstrøjer.

Men vi manglede desværre 2 hold i år – far-mor-barn og springhold/rytmehold. Jeg håber vi kan finde nogle ledere/hjælpere til de 2 hold til den kommende sæson. I den skrivende stund kan jeg meddele at lynmyrerne, puslinge og voksenholdet er klar til den næste sæson.

Men vi kan altid bruge nogle ungledere/hjælpere. Man skal være 13 år for at blive ungleder. Hvis man har lyst til at prøve at lede et springhold eller far-mor–barn holdet, så kontakt Annemette Andersen på tlf. 51 21 33 47 eller Jørgen Andersen på 23 32 45 56. Mail: ford1@email.dk 

Har man nye idéer til andre aktiviteter så kontakt Jørgen Andersen.

 

Mvh Jørgen Andersen – V.B.G

Del på Facebook

Vejrum Sogn

Vejrum Kirke

FACEBOOK